KFUM Solvik KFUM Solvik En webbplats i KFUK-KFUM-nätverket

Translate

Lokaler

Storstugan
Är Solviks samlingspunkt och inrymmer samlingslokal/matsal för 70 personer och ett fullt utrustat kök med bl.a. stekhäll, ugnar, diskmaskin, etc.
Lokalen ger möjlighet till allt ifrån den stora konferensen till det lilla mötet. Vi har plats för företagsevenemang, konferenser, tillställningar och många andra evenemang.
Konferensdelen lämpar sig för möten för upp till 70 personer. I lokalen ingår Tv, Whiteboard, Internet, etc.
Rökförbud råder i lokalen.

 

Torpet
Är en mycket bra lokal som grupprum, med soffgrupp, tv, matplats, öppen spis och ett kök med spis, kyl/frys, mikro, kaffebryggare m.m.
Det går också att använda som lokal för mindre tillställningar och har två rum med respektive 2 sovplatser i varje rum på övervåningen.
Köket kan användas vid självhushåll.

 

Loggian
Består av 5 rum med 2 till 8 sovplatser. Sammanlagt 24 sovplatser ingår i lokalen.
Som gäst tar man med sig sängkläder i form av örngott, lakan och påslakan. Täcken och kuddar finns på rummen. Alla rum är utrustade med våningssängarm bord, stolar, elvärme.

 

Stugorna
Det finns totalt 5 stugor med 4 sovplatser i varje. I samtliga stugor råder rökförbud. Som stuggäst tar man med sig sängkläder i form av örngott, lakan och påslakan. Täcken och kuddar finns i stugorna. Alla stugor är utrustade med våningssängar, bord, stolar, elvärme. Vatten hämtar man utanför stugan och dusch och toalett finns i särskild servicebyggnad.

 

Servicebyggnaden
Här finns ett stort omklädningsrum med duschmöjligheter och toaletter. Herr & Damavdelning. Tennisplaner finns i direkt anslutning till byggnaden och fotbollsplanen ligger ett ”bollkast” längre bort.

 

Bastun
Ligger behagligt belägen vid stranden. Bastun har elaggregat som värme och där finns också dusch. Direkt utanför har du en välskött badplats som tillhör KFUM.

 

Receptionen/kiosken
Här hämtar du din nyckel och gör dina inköp av det vi har att erbjuda. Kiosken är öppen sommarsäsongen igenom.